11 Ocak 2014 Cumartesi

bakırköy pazarı vol 2

evime olan yakınlığından fırsat buldukça gittiğim bir pazar bakırköy sosyete pazarı. bu hafta sadece kumaş için gittim gerçekten çok güzel kumaşlar var,fiyatları da uygun.yani şöyle söyleyeyim 50 kuruştan başlıyor dökme kumaşlar 10 tl ye kadar var..metre işi satılanlar da var ama onlar dökmeler kadar rağbet görmüyor..


penyeler,trkolar hatta kapitone kumaşlar 2 lira..






bazı abiyelik kumaşlar 5 liraya bile alınabiliyor.askıdakiler daha pahalı 10-15-20 değişiyor fiyatları..


bu fotolar 12 civarı çekildi bu soğuk güne rağmen oldukça kalabalıktı ben geçen hafta da gitmiştim döşemelik kumaşlar almıştım ama az geldi bu hafta gidip devamını aldım onları da bi dahaki postta yayınlarım. ziiiraa suya bastım hepsini :) tuz da dktüm rengi atmasın diye umarım atmaz,koltuk kaplamayı düşünüyorum o kumaşlarla..içerde bi L koltuğum var hiiçç sevmeyerek sırf almak için aldığımız bi koltuk..her gördüğümde gözüme batıyor bi şekle sokmaya can atıyorum..inşallahh kocamı da ikna edebilirsem bi hafta sonunu o koltuğu adam etmeye adayacağız :D


e tabi malzemecileri de unutmamak lazım.paketi 1 tl den düğmeler,fiyonklar,kurdeleler,yakalar Allah ne verdiyse var yanii..

ayrıca perdeciler de var pazarda hatta şu country tarzı perde kumaşları falan metresi 8-10 tl arasına satılıyor..
montluk kaşeler,kapitone elyaflar falanlar filanlar ne ararsanız var ama ben ancak bu kadar foto çekebildim.hem elim doluydu hemde kalabalıktan fırsat bulamadım.

eşime pijama dikecektim ama şöyle ekoseli yünlü bi kumaş bulamadım bunca kumaş arasından :) napalım hazırlarla idare edecek artık hihi :)

sevgiler benden :)

2 yorum:

minikmini dedi ki...

ben çok istiyorum bu pazara gitmeyi,ama sadece pazar günlerim boş olduğu için gidemiyorum,ne mutlu size :)

sevgiler

Unknown dedi ki...

:) taşındığımdan dolayı artık bende gidemeyeceğim ama çalışırken böyle yerlere gitmek zor oluyor gerçekten ..umarım bi fırsat bulursunuz çünkü insanın içi açılıyor :D

yazılanlar çizilenler yayınlananlar tarafıma aittir,çalmayınız çırpmayınız .alıntı hakkınızdır. Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

© .küçük kızın annesi., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena