22 Ocak 2014 Çarşamba

ana kucağı


çok şükür sonunda kavuştuk kendisiyle.
  efenim uyanık lazın bebek arabası macerası kaldığı yerden tam gaz devam ediyor..öncesinde ucuza kapattığım nuna pepp bebek arabasına yine ucuza kapattığım cybex aton basic ana kucağını da ekledim..şu anki fiyatı 299 tl olan bu ana kucağını deriinn araştırmalarım sonucu 150 ye kaptım a dostlar :D geriye bebek arabası adaptörü kaldı bi tek..onda pek indirim beklemiyorum 50 lira fiyatı. onu da eklediğimde nuna travel sistem bebek arabamı 600 e toplamış oluyorum.e-bebekte travel kampanyalı fiyatı yanılmıyorsam 800 civarı bişeydi artık o kampanya da yok ama sonuç olarak beni bağlamaz :) ben ucuza kapatmış mıyım kapatmışım :D bu bana yeter..adaptörleri de alınca bir hazine bulmuşcasına sevinip burda birleşmiş hallerini yayınlayacağım Allah nasip ederse.
sevgilerr

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Cybex kullandım ben ikiz kızlarımda inanılmaz rahat ve içhacmi oldukça geniş!Güle güle sağlıkla kullanın inşallah :)
sevgiler

Unknown dedi ki...

böyle yorumları okuyunca iyice içime siniyor bu ana kucağı :) teşekkür ederim umarım sağlıkla kullanmak nasip olur..sevgiler

yazılanlar çizilenler yayınlananlar tarafıma aittir,çalmayınız çırpmayınız .alıntı hakkınızdır. Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

© .küçük kızın annesi., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena