5 Mart 2014 Çarşamba

hamile bluzu







bildiğiniz anvelop etek gibi üst üste dikiliyor,yakadan birleşiyor..
     dedimki bu göbek hamilelikten hemen sonra inmez ya yine bana lazım geniş üstler:) bi de dedim ki emzirmek zor oluyor önden düğmeli olması lazım ama çok üşendim düğme için pat yapmaya ilik açmaya ben de böyle bi alternatif geliştirdim kendi çapımda :) henüz uygulamaya geçemediğimden gerçekten işe yarar mı yaramaz mı bilemiyorum ama diktim artık :) kol ve etek uçları temizlenecek bir de arkaya düğme dikilecek başka da eksiği yok..
     öndeki kumaş tül aslında iki kat ama iç göstermiyor.. aslında bu kumaşla alakalı çok başka planlarım vardı ama kısmet bunaymış :)
sevgiler

6 yorum:

bahar yorgun dedi ki...

emzirme döneminde çok işe yarar gibi geldi bana ellerinize sağlık

Cebimdeki renkler dedi ki...

Ne güzel ve pratik bir bluz olmuş. Ellerinize sağlık ;)

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim umarım işe yarar :) hoşgeldiniz bu arada

Harika oldu dedi ki...

Bloguma üye olmuşsunuz bende sizi oradan buldum. hikayenizi okuyunca bir anne olarak içim burkuldu. Ama tekrar hamile olduğunuzu okuyunca çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur. Hayat size hep güzellikler getirir. Çanakkale den size kucak dolusu sevgiler..

hobimanik dedi ki...

kullanışlı olur elinize sağlık.

Unknown dedi ki...

türkan engin :çok teşekkür ederim..yaşadıklarım kolay değil ama Allah teselliyi de kendisi veriyor çok şükür:) iyi dilekleriniz için Allah razı olsun Bursa dan da size kooskocaman sevgiler :)
hobimatik: çok teşekkür ederim:)

yazılanlar çizilenler yayınlananlar tarafıma aittir,çalmayınız çırpmayınız .alıntı hakkınızdır. Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

© .küçük kızın annesi., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena