10 Kasım 2013 Pazar

bakırköy pazarı



işte bu güzellikler bakırköy cumartesi pazarının ganimeti :) görür görmez vuruldum aradığımı buldum dedim hemencik aldım :) %100 deri içi sıcak astar hemde 65 tl :)zaten arıyordum ama bulamadım bir türlü bulduklarım da çok pahalı geliyo bana nede olsa ayakkabıcıyım veremem o kadar para diyip almıyodum :) işten anlamak da pek iyi sayılmaz

aslında pazara kapitone kumaş almaya gittim bu hamile halimle eski montum olmayacak kışın, e almak da çok mantıksız.. bikaç ay giymek için mont mu alınır? bende dikeyim dedim ama bulamadım güzel bir kumaş..böyle astarlık gibi parlak kapitoneler var sevmiyorum onları ben daha çok yumuşak parlak olmayan bi kumaş bakıyodum,neyse başka zaman bakarım artık ama çok güzel kumaşlar var fiyatlar 2 liradan başlıyo, metre hesabı 20 liraya kadar var..özellikle abiyelik ve döşemelik kumaşlar çok güzel keşke foto çekseydim..neyse bi dahaki sefere artık

pazarın girişinde bi kürkçü var deri mont falan da satıyor.orda güzel burberry çakma trençler var uzun kapitone trenç sordum 190 tl istedi..aslında mont çok güzel ama sürekli değişen bedenim yüzünden sadece baktım geçtim :) standart bi bedene gelince bakarım inşallah :)
neyse efenim dünkü pazar maceramı da anlattığıma göre artık uzayabilirim :)


hee bu arada bilmeyenler varsa hala bakırköy pazarı bakırköy metrosunun hemen yanında.metrobüsle incirli durağında inip biraz yürüyerek ulaşabilirsiniz.otobüsle de incirli durağında inip ulaşabilirsiniz,bahçelievler güngörenden direk minibüs var zaten adliye minibüsleriyle ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

birdunyafikir dedi ki...

Bakırköy Pazarında güzel ürünler oluyor.
Denk gelirse ne alâ:)
İyi günlerde kullanın inşallah...

yazılanlar çizilenler yayınlananlar tarafıma aittir,çalmayınız çırpmayınız .alıntı hakkınızdır. Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

© .küçük kızın annesi., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena