22 Kasım 2013 Cuma

acıkıyorum acıkıyorumm

biz olduk 21 haftalık ve ben sürekli acıkıyorum..hiç doymuyorum :) e boşuna almadım 6 kiloyu :)
aslında ne güzel hiç kilo almamıştım ilk iki ay sonra noldu bilmem :)
efendim bu hamilelik iyi hoş ama sürekli açmış gibi gezmek,akşama ne yesemden ziyade sürekli ne yesem modu insanı biraz zorluyor...ikinci kızımın maşallahı var oynayıp duruyor çok şükür öyle mutlu oluyorum ki tarifi imkansız..gitgide belirginleşen vuruşlar bi insanın yiyebileceği en güzel tekmeler heralde :) tekmenin de güzeli varmış dedirtiyor insana bu hamilelik..Allah isteyen herkese versinn bu muhteşem duyguyu,yokluğunu yaşatmasın..evet kaybetmek çok zor ama bulamamak da zor..

kızımın ismini söylemiş miydim size? Ela Zeren den sonra Yaren yakışır dedik öyle bi karar verdik,Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah..

bu arada boş durmuyor bu anne aslında devam eden bi sürü projesi var ama nedense bir türlü tamamlanamadılar ve bu blogda yayınlanamadılar. projelerden biri hamak. önceden de bahsetmiştim çoktan da diktim ama sağolsun kocacığım sopalarını bir türlü ayarlayamadı şöyle asıp konuya komşuya ifşa edemedik :) ama proje temsili resmi şudur :

evet itiraf ediyorum ben bunun aynısını diktim :) ama kocamın tembelliğinden şöyle bi hava atamadım efenim en yakın zamanda inşallahhh sergileyeceğim..
İlk kızım gerçekten uyumakta çok zorlanıyordu,belki hastalığından belki de doktorun dediği gibi kolikten..kalp rahatsızlığını öğrendikten sonra uykusuzluğunun sebebinin kolik olduğundan şüpheliyim..herneyse hiçbir şekilde uyumayan ve sürekli ağlayan bir hali olduğundan ne yapsak fayda etmedi mecburen gecelerce günlerce çarşafta salladık ancak bu şekilde sakinleşip uyuyordu.terminator kaslarına sahip olmak isteyenler için birebir bi yöntem :)
o zamandan beri aklımda olan hamak yapımına ikinci hamileliğimi öğrenir öğrenmez başladım..hee hazırı yok mu neden dikmekle uğraştın derseniz aslında hazır bi tane aldık  şekli şudur :
yalnız bu tarz hamaklar sallanırken hem rüzgarı alıyor içine hem de askılarını asıldığı demirler her sallanışta gıcır gıcır demirlerin birbirine sürtünme sesi..zaten uyumakta zorlanan bebeğim bide bu sese kafayı takıp cam gibi açıyordu o güzel gözlerini.. alanlar ve memnun olanlar vardı belki ama ben memnun kalmadım ve istediğim tarzda bi hamak da bulamadım işin aslı..iş başa düştü oturdum diktim..bitmiş halinin resmini çektiğimde yeni bir post hazırlayıp aşamaları anlatacağım belki yapmak isteyenler olur diye :) öyle de diğergamım :)

diğer bir proje zaten önceki bir postta bahsettiğim üzre baby wrap sling ti. 4 metre penye kumaşı birleştirdim diktim ama bunu ancak kullanırken fotolayabileceğim sanırım..

diğer proje şudur

bunlardan yapıp bebek şekeri olarak dağıtmayı planlıyorum çok şirinler bence :) sizce?

diğer bir proje

bu paspasa bayıldım görür görmez ama kullanışlı olmayacağını büşündüğümden kırlent yapmaya karar verdim aynı bu şekil..ponponları hazır bi kırlent kılıfı kaldı yapayım,ponponları üzerine dikeyim,içini doldurayım da bi post yapayım de mi :) ölme leyla ölme :D

daha da var bi sürü proje ama bu arada kpss ye hazırlanmam da lazım bunun için nisana kadar sürem var bakalım Allah yardımcım olsun..

sevgiler

2 yorum:

Cebimdeki renkler dedi ki...

Selamlar Leyla Hanım, nihayet gelebildim blogunuza. Ortasını geçmişsiniz hamileliğin inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız Yaren' inizi. Projelerinizin hepsi çok sevimli bekliyorum tamamlanmış hallerini de :)
Sevgiler,

Unknown dedi ki...

Bende tamamlanmış hallerini merakla bekliyorum :) çok teşekkür ederim ziyaretiniz beni çok memnun etti müsaitseniz iade i ziyarete geliyorum :)

yazılanlar çizilenler yayınlananlar tarafıma aittir,çalmayınız çırpmayınız .alıntı hakkınızdır. Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

© .küçük kızın annesi., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena