3 Şubat 2014 Pazartesi

hastane çıkışı kesesi

      Nedir bu hastane çıkışı kesesi diyenler var mı aranızda ? Ben bu fikri ilk internette gördüğümde vuruldum,çok hoşuma gitti..şimdi nerde gördüğümü hatırlamıyorum ama çok şık dikmişti yapan çok kıskandım bende yapmalıyım mutlaka dedim :)

          İçinde kızımın hastane çıkış takımı var..işte battaniyesi zıbını üst alt takımı,eldiveni,şapkası,mama önlüğü falan .. bu gördüğünüz kese için bi koşu bakırköy pazarına gidip organze aradım durdum ama istediğim rengi bi türlü bulamadım..e tabi havalar da malum öyle bulma ümidi ile de gitmemiştim..hatta bulamazsam perdecilerden alırım demiştim ki hakikaten öyle oldu..bu parçayı parçası 1 liraya satılan tüllerden buldum.güpürü falan da hoşuma gitti,bi de hevesle gidince almadan dönmek olmaz...bilmiyorum belki organze kumaştan daha şık durabilirdi ama ben bunu da beğendim..




       Bu da içi dolmamış hali.somon rengi kurdeleyle kombinledim..onu da kurdele güpür falan satan bi tezgahtan 1 liraya aldım..dolayısıyla bu kese işini 2 liraya halletmiş oldum :D bende overlok olmadığından içi dışı temiz olsun diye ingiliz dikişiyle çevirdim kenarlarını..istediğim gibi temiz de oldu.ortasına da kurdeleyi tutturunca hoşuma giden bir görüntü çıktı ortaya..şimdi bunları doldurup çantaya yerleştirdim.. çanta doldukça ben de bi heyecanlanıyorum..az kaldığı için çok mutlu oluyorum.. 8 haftam kaldı inşallahh,hala eksik var mı diye düşünüyorum ama çanta için pek eksik kalmadı.zaten ilk kızımda kullanmam nasip olmayan bi sürü elbise,tulum,zıbın vardı..kısmet Yarenimeymiş..hastane çıkışı da almadım Elamdan kalma iki tane yepyeni duran takımlar vardı zaten..onları yerleştirirken küçük güzel kızım hep gözümün önündeydi..videoları var bende her ne kadar bakmaktan,izlemekten kaçsam da öyle çok özlüyorum ki onu..bugün kendimi alamadım izlemekten..Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bunun bir tarifi,bir tesellisi,bir tedavisi yok..ağlamamak için çok çaba sarfediyorum ama olmuyor bazen..küçük güzel Ela Zerenimi çok özlüyorum..
      Herneyse bunları yazmaktan kaçıyorum genelde ama işte bugün ne oluyorsa bana pek duygusalım..
sevgiler

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Geçmişte ne yaşadınız bilmiyorum ama Allah kimseye evlat acısı vermesin!
Mutlaka zor günler geçirdiniz ama belki de yeni gelen minik mucize sizi yeniden yaşama bağlayıp acı günleri unutturacak tez zamanda!
bugün ilk kez ziyaret ettim blogunuzu umarım sonraki yazılarda son bebek hazırlıkları ve güzel haberleri okuyor oluyorum.
şimdiden bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim,
sevgiler

Unknown dedi ki...

çok teşekkür ederim..çok zor günler geçirdik tabi insan unutmuyor ama bi şekilde yaşıyoruz yani :) Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı..güzel dilekleriniz için çookk teşekkür ederimm

yazılanlar çizilenler yayınlananlar tarafıma aittir,çalmayınız çırpmayınız .alıntı hakkınızdır. Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

© .küçük kızın annesi., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena