11 Eylül 2013 Çarşamba

nuna pepp bebek arabası ?


işte bahsi geçen araba bu.. buraya tıkladığınızda daha iyi bir inceleme yapabilirsiniz.

kullananları gördüm çok pratik görünüyor malum her binada asansör yok ve bebek arabasının ağırlığı çok önemli oluyor..bundan önce baby2 go markasının bi arabasını kullandım ama hem çok ağır,hantal hemde büyük bir araba olduğundan çok kullanamadım..dışarı çıkasım gelmiyodu düşündükçe..şimdi bebeği hazırla arabayı hazırla arabayı aşağı indir bebeği al kucağına indir..e soğuk zaten arabaya yerleştir bebeği,markete gir rahat dolaşama,yolların dandikliği malum sürekli çukur oyh..anlatırken yoruldum..iki kere kullandım sadece zaten süspansiyon falanda yok arnavut kaldırımı bol memleketimde tangır tungur..olmadı o yüzden daha pratik hafif kullanımı kolay bir araba arayışına girdim..işin aslı çok pahalı bir araba istemiyorum zaten alamam acırım o paraya..bu araba konusunda kararsızım yine de koruma barı yok biraz alçak gibi acaba kaldırımlara çıkartıp indirirken sorun olur mu? tekerlekleri küçük tangır tungur olur muu ...? hiç bilemiyorum yazayım da belki kullanan vardır şu fakire bi akıl verir diye yazdım..
e bi fikir verin :)

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Bana sorarsan cocukla dısari cikmak alisvers ozellikle sorun oluyo alirsan senin acindan iyi olur en inemlisi kollarin yorulmaz ama dedigin gibi zorluklarıda var cunku o yollarda çok snrleniodum bende gitmez, biri cekicek kurtaricak illa ben 2. Oglumda cooik nadir kullandim oda parka arada getirkn diger turlu bindrmedm ben yürutec bile kullanmadm 2.de paytak olmasın diye :) yani sana kalmis ben olsam istemeyerek te olsa mecburluktan alirdim enn hafiflerinden sevgiler...

Adsız dedi ki...

Bu modeli bilmiorm ama magazata gidip cocugu bindir sür taşimak icinde kaldr dene asansör yok ağirligi mahfediodu beni..

Unknown dedi ki...

denemek için doğmasını beklemem gerek :) çocukla dışarı çıkmak her zaman zor işte ne kadar kolaylaştırabilirim derdindeyim.yorumun için teşekkür ederim inşallah araştırmalarım devam edecek :)

Fatosca Tadlar dedi ki...

Merhaba canım,
Bloğunu yeni keşfettim çok beğendim, hayırlısı olsun :))
Seni izlemeye aldım, bana da beklerim. http://fatoscatadlar.blogspot.com/
Tekrar görüşebilmek dileğiyle,
İzmir'den sevgiler...

Unknown dedi ki...

merhabalar beğenmenize çok sevindimm hemen sizin blogdayım.benim gibi yemekten pek çakmayan kişiler için bulunmaz nimettir :)teşekkürler

marwah dedi ki...

merhabalar,
ben de nuna pepp ile ilgili birşeyler ararken blogunuzu buldum. Bu arabayı satın aldınız galiba. Araba ile ilgili sorum olacak; arabadan memnun kaldınız mı özellikle hafiflik, pratiklik ve kolay kapanma konusunda ve herhangi bir marka anakucağı ile travel sisteme dönüşebiliyor mu yoksa belli markalara ait anakucağı mı olmalı. Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar:))

Unknown dedi ki...

merhabalar,evet arabayı aldım henüz doğum yapmadığım için kullanmadım ama evde denediğim kadarıyla oldukça pratik hafif ve katlanması çok kolay.üzerine cybex aton ana kucağı aldım adaptörlerini de sonradan aldım travel sistemi toplamış oldum böylece :)ben memnunum çok araştırarak ve yolda kullanan kimi gördüysem sorarak aldım :) memnun olmayana rastlamadım henüz.alırsanız umarım sizde memnun kalırsınız

Unknown dedi ki...

Merhaba :) bebeginiz umarım saglıklı sekilde kucagınızı almıssınızdır... nasıl bebekle birlikte kullanımı Numa PEPP 'İN .. Ben de dusunuyorum da :)

Unknown dedi ki...

Merhabalar bebeğim çok şülür sağlıklı 9,5 aylık oldu bile :) bu zaman zarfında arabayı çok kullandım desem yalan olur çünkü kanguru kolayıma geldi . Anakıcağıyla 5 ay kullandım sonra onda oturmak istemedi normal arabayı ise uzun süreli kullanamıyorum çabuk sıkılıyo inmek istiyor . Ama kurtlu yerinde durmayan bi bebeğiniz yoksa gayet pratik ve emsallerine göre hafif bir araba tavsiye ederim:)

Randis dedi ki...

Merhaba..bende nuna ve joie markanın üç tekerlekli Arabası Arasında kararsız kaldım..nuna'nın çok Alçak ve tekerleklerinin küçük olması sarsıntıya neden oluyor mu?malum mükemmel yollarımız kaldırımlarımız yok ??

Unknown dedi ki...

Nuna kaldırımda zorluyor alt kısmı baya alçak ama sarsıntı falan yok çok rahat bi sürüşü var.3 tekerlekte denge sorunu var demişti bazı satıcılar o bakımdan ben

Unknown dedi ki...

4 tekerlek tercih ettim:)

Adsız dedi ki...

Arkadaslar bu araba süper bi araba 4 yıldır kullanıyorum. Kullanımı çok rahat küçük bir çocuk bile çok rahat sürebilir .

Unknown dedi ki...

Bende almayı düşünüyorum ama ön barının olmaması beni düşündürüyo siz bu konuda sorun yaşadınız mı?

Unknown dedi ki...

Bende almayı düşünüyorum ama ön barının olmaması beni düşündürüyo siz bu konuda sorun yaşadınız mı?

yazılanlar çizilenler yayınlananlar tarafıma aittir,çalmayınız çırpmayınız .alıntı hakkınızdır. Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

© .küçük kızın annesi., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena