11 Eylül 2013 Çarşamba

kumaşlaarrr kumaşlaarr

diksek giysek diksek giysek nereye kadar :) ama bariz birşey var ki nefis kumaşa doymuyor azizim..bunlar şehremini salı pazarından alınan ganimetlerimm..kıymetlimiissss:)


            üstteki açık camel rengi aslında ama işte telefon çekimi rengi attırıyo..yumuşak kalın penye.diyorum ki ben bunu bebek battaniyesi ya da ne bilim bebek arabası koruması yapayım..kafamda öyle bişiler var yaklaşık 1.5 m ama eni dar malesef 2 lira :D

         ortadaki yavru ağzı somon arası bir renk kırışmayan keten..güzel dökümlü bir elbise olabilir bilemiyorum pazar arkadaşım Füsun Ablanın hediyesi 2 m civarı 5 lira. parça işi satılıyor gayet güzel bir kumaş..

      en alttakiyseeeeee ^_^ görür görmez tuşesine desenine herşeyine vurulduğum tutup bırakmadığım leoparım :) örme bir kumaş ince ve güzel bir dökümü var..hala ne yapacağım konusunda bir fikrim yok biçok şey geçiyor aklımdan ama karar veremedim bi türlü...çok beğendim çokk beğendim :)

bu da kıymetlimisssslerin yakından görüntüsü

 hehe kırışmayan keten kırışmış:)
neyse efenim bunları nerden aldın derseniz..çapa tramvay durağından iniyosunuz biraz pazartekke tarafına yürüyüp seyran pastanesi aralığından giriyorsunuz orda sorun kumaş pazarı nerde diye göstersinler:) çok büyük bir pazar değil ama güzel kumaşlar var..pahalılıkta mağazalarla yarışanlar da var gayet ucuz olanlar da..

görüşmek üzeree

4 yorum:

Nebihan Akça dedi ki...

Kumaştan insan bıkmıyor :)Güle güle dikin...

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim..kumaş görünce delirenler klübü kurmayı düşünüyorum :) beklerim efenim

birdunyafikir dedi ki...

Penye kumaşlar elbise dikimi için güzel oluyor.
İyi günlerde kullanmanızı dilerim...

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim dikmek için bi itekleyene ihtiyacım var sanırım :)

yazılanlar çizilenler yayınlananlar tarafıma aittir,çalmayınız çırpmayınız .alıntı hakkınızdır. Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

© .küçük kızın annesi., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena