24 Haziran 2014 Salı

pişik sorunu

sıcakların başlamasıyla kendisi gösteren dert: pişik.. ama benim bebeğimin poposu değil beli,diz altları pişiyor,enteresan,üstelik kabarcık kabarcık kırmızı noktalar halinde,hele beli çok fena,bez değiştirdim kar etmedi,şimdi bezin bel kısmına ekstra pamuklu bez koyarak bezliyorum kızı..sudocrem,popolin,bepanthol ne varsa kullandım,hatta zeytinyağı ama ı ıh...fayda göremedim..her neyse bi arkadaşım eczacısına yaptırmış bir krem verdi denemem için kullandım gerçekten iyi geldi ama eczanenin adını hatırlamıyor ve de eczane bursada değil istanbulda..o hatırlayana veya ben bir yol bulup o kremi getirtene kadar acaba kendim ne yapabilirim dedim veee tadaaaaa:

 tarif doğal anneyim den

balmumuyla doğal zeytinyağı gerekiyor ama bende balmumu yoktu,burda da nerde bulcam hiç bilmiyorum petek balı sıyırıp mumunu ayrıştırdım aziz dostlar :) kızım uyurken hemencik yapıp yetiştireyim dedim e bide post sıkıştırdım araya oh mis :)


deneyip sonucu yazıcam inşallahh,sevgiler

2 yorum:

Ruj dedi ki...

yazın en sıkıcı durumlarından biri bu sanırım :( en güseli en dogalı tabiyki:) bize tek iyi gelen pişik kremi hametan oldu .

Unknown dedi ki...

valla işin aslı bizde bu kremde mucizeler yapmadı yine bezle teninin arasına pamuklu bez koydum :D yaz bitene kadar böyle idare edeceğiz sanırım

yazılanlar çizilenler yayınlananlar tarafıma aittir,çalmayınız çırpmayınız .alıntı hakkınızdır. Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

© .küçük kızın annesi., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena