20 Şubat 2014 Perşembe

iri bebek

    

    yahu ne zor bu dr değiştirme olayı..hamileliğimin başlangıcından beri kaç dr değiştirdim hiç bilmiyorum.. en sonunda Dalga beyde karar kılmıştım ki bu taşınma işi yeniden dr araştırmasına yöneltti beni..bugün dr Selim AKGÜN e randevum vardı..gittim gayet ilgili iyi bir dr,uzun uzun baktı anlattı.. suyun sınırda çok su iç dedi..halbuki Dalga bey suyun gayet iyi demişti..kilosu şu anda 32+6 gün itibariyle 2.180 gr.. selim bey 2 hafta önden gidiyor iri bir bebek dedi, dalga bey kilosu oldujça iyi biraz öndeen gidiyor ama sorun olmaz demişti..
       Selim bey hamur işlerini,ıvır zıvırı komple yasakladı,yoğurt,süt,ayran,peynir,yumurta ağırlıklı besleniyosun ve bol bol su içiyosun haftaya cuma kontrole geliyorsun dedi,,şekerim hatırlarsanız biraz yüksek çıkmıştı ama sonradan yaptığım diyetle dengelemiştim..ya da öyle sanıyodum şimdi iyice dikkat etmem gerekecek..
       selim bey maşallah yanaklı bir bebek bu dedi :) kızımı renkli olarak bir çok açıdan gördüm..uzun uzun hiç aceleye getirmeden inceledi..doktorum güven veriyor ama tabi endişelendim biraz..36 haftalıkken tekrar gelirsin sonra gün vereceğim sana sezeryan için dedi..
bebeklerin haftalara göre ortalama kilolarına baktığımda 34 haftalık kiloya denk geliyor ama zaten ben 33 haftalığım şu anda..umarım riskli olmaz,solunum problemi olabilir,iri bebek olması çok iyi bişey değil dedi..22 gün sonra doğduğunda yaşayabilir halde olacak dedi...
       Allahım evladımla sınama beni..İnşallah herşey yolunda gider
sevgiler
Read More

19 Şubat 2014 Çarşamba

33 haftalık gebelik






       az kalsın bu hafta karambole gidiyordu..malum şehir değişikliği ev toplama derken,şu anda da annemde kalıyorum burda da internet yok..bi şekilde fırsat buldum da yazayım dedim..
bu hafta itibariyle bacak krampları kendini gösterdi.bundan önceki haftalarda böyle bir sorunum yoktu ama bu hafta oluyor,hatta bu sabah inanılmaz bir krampla uyandım,uzun süre kendime gelemedim.
       uyumak artık çok daha zor,hiçbir şekilde rahat edemiyorum gecede şanslıysam birkaç kere uyanıyorum,şanssızsam hiç uyuyamıyorum :) kızım tekme atmıyor itekliyor :) sağ kaburgam iteklenmekten yer değiştirdi :D Allah sağlık versin.. geçen hafta dr a gittim kilosu 2.127 maşallah herşey çok yolunda görünüyor..ben yine de endişeliyim son anda bişey çıkmasından ödüm kopuyor..
şehir değiştirdiğim için mecburen doktor da değiştireceğim ama bu saatten sonra bazı dr lar kabul etmiyorlarmış.ne saçma yahu sanki keyfimizden mi değiştiriyoruz doktor..ayın 25 i için doruk çekirge hastanesi Hatice Taşlı hanımdan randevu aldım..daha önce de birkaç kere kendisine gitmiştim..umarım sorun olmaz. İstanbuldaki doktorum Dalga bey 25 mart a sezeryan tarihi vermişti ama bakalım şimdiki doktor ne der...hiç hoşlanmıyorum sürekli doktor değiştirmekten,hele ki tam da güvenebileceğim bir dr bulmuşken.. yine de Bursa da olmaktan çok memnunum..
       geçen hafta taşınma hazırlıklarından dolayı çok yoğun geçti..annemle ikimiz tüm evi koliledik :) gerçi ben bu halimle pek bişey yapamadım annem sağolsun çok uğraştı,çok yoruldu..eşim iş için Ankaraya gitti ben de annemle Bursaya geldim..martın 5 inde evi de buraya getireceğiz inşallah..kazasız belasız bi taşınsak,şu evi bi kurulmuş görsem doğurmadan önce...
       bebeğim tam dönmemiş ama dönmeye 5 kalmış doktorun dediğine göre :)fokor fokor bi hafta geçirdik kızımla maşallah..hıçkırıklarını hissetmek çok güzel..Allahım isteyen herkese nasip etsin.penguen yürüyüşüm iyice ayyuka çıktı :)göbek artık benden önce dönüyor bütün köşeleri ,12 kilo aldım. bazen çok sertleşiyor karnım bazen de yumuşacık,belli olmuyor vesselam..bizim kız yattığım anda hoplayıp zıplamaya başlıyor:) hareketleri hafif hafif can yakıyor artık. hamileliğin en güzel tarafı üşümemek azizim :) bu yıl hiç kalorifer yakmadım desem yeridir.ufak bir elektrikli soba yetti de arttı bile..gerçi bu yıl kış olmadı onun da etkisi var tabi.
     bir de annemin üst katındaki komşuyla aynı zamanlarda doğum yapmıştık..bugün kızını gördüm ne kadar büyümüş..benim Elam da yaşasaydı demek böyle olacaktı şimdi..insanın içini ezse de bu durum kendimi dinlemedim ve doyasıya sevdim ufaklığı...Allahım Yarenime sağlık versin ve büyütmeyi nasip etsin..
    sevgiler
Read More

17 Şubat 2014 Pazartesi

çok şükür taşınıyoruz :)





     başlıkta da şükrettiğim gibi..bu eve ilk geldiğimde 4 aylık hamileydim ve hiç mutlu olmamıştım..evin bir köşesine oturup uzun uzun mutsuz mutsuz etrafı izlemiştim..o günden beri de sevemedim zaten...
    çok dua ettim taşınalım diye ama olmayınca olmuyor nerdeyse 2 yıldır bu evde yaşıyoruz ve hiçbir işimiz düzgün gitmedi..şimdi bulduğumuz ilk fırsatta kaçıyoruz :) sevinçliyim ama bi şekilde bunun bozulmasından çok korkuyorum..Allah hiç pişmanlık vermesin
    çoookkk sevdiğim ve özlediğim Bursa ma dönmek ayrı bir sevinç zaten..çok şükür bu müzmin yalnızlık da bitiyor Allahın izniyle..
    vesselam bu sevimsiz evden yazdığım son satırlar bunlar..
     haa bi de elveda İstanbul,bundan sonra sana sadece zevkine gelirim inşallahhh..Allahım sana mecbur bırakmasın..
     evet aranızda İstanbul aşıkları var biliyorum,ben de bir zamanlar sizden biriydim ama evlendiğimden beri ne yazıkki İstanbul sadece karanlık benim için...bekarlıktaki gibi olmuyor azizim..istanbulun iki yüzü var; bekarken ve evliyken :) ikisi arasındaki farkı bir ben bilirim sanırım..
     çok çok çok sevgiler :)
Read More

13 Şubat 2014 Perşembe

32 haftalık gebelik





       31+6 olduk bugün itibariyle..bu hafta eğilip kalkarken,yaataktan kalkarken,yürüyüşe çıktığımda daha fazla zorlandığımı farkettim..bugün ilk defa sağ elim şişti biraz:) mayalı poğaça kıvamında olmasa da şişliği farkettim..Yarenimin hareketleri hala çok net ve azalmış değil çok şükür . gece yattığımda ne tarafa dönersem döneyim tekmeler yiyorum :) nasıl yatacağımı şaşırmış vaziyetteyim.özellikle sol tarafa yattığımda daha fazla tekmeliyor ama sağa da yatmak istemiyorum oksijeni azalmasın diye..bazen sırt üstü yattığımda hareketleri azalıyor bu onun rahatlığını mı rahatsızlığını mı gösteriyor hiçbir fikrim yok :) dirseğini çıkarıp sürtüyor sağ kaburgamın altına:) haa bu dirseği değil topuğu da olabilir ayrımını yapamıyorum :)
yarın dr muayenemiz var hem doğum izni için evrak alacağım hem de bi kızımın genel durumuna bakacağım inşallah..annem de benimle dr a gelecek ve çok şükür ilk defa dr a yalnız gitmeyeceğim..insan böyle zamanlarda yanında biri olsun istiyor..zaten sevmiyorum hastaneleri bir de kapıda muayene sırası beklemek,hele ki randevusuz çalışan bir dr a gidiyorsanız bu süre 2 saate çıkabiliyor :) düşünün gerisini...sıkıntıdan patlayarak geçen 1-2 saatin ardından dr a gir muayene ol çık gel..hep yalnız:) yalnızlığın kadını benim arkadaş:)
herneyse bu kadar duygu sömürüsü yeter di mi ama :) sırt ağrılarım falan yok,işte dediğim gibi biraz yürüyünce belim ve bacaklarım çok ağrıyor.şu çok rahatsız eden kasık ağrılarım da hafifledi:) herkesin ağırlaşır benim hafifledi:) maşallah diyeyim.
       her sabah kızıma günaydın diyorum,ben uyandıktan biraz sonra da kendi uyanıyor zaten..bir esneme hareketleri var dillere destan..sanırım ayağı oluyor sağ kaburgamı itelediği:) sol kasığımı da elleriyle itiyor bu durumda diye düşünüyorum:) bazen toplanıyor poposu çıkıyor yusyuvarlak göbeğimin hemen üstünde..bi doğsun ısırıcam o yuvarlacık poposunu :)
       yarın daha detaylı anlatımla görüşmek üzere anacım :)
sevgiler
Read More

12 Şubat 2014 Çarşamba

hayırdır inşallah

     bugün ne değişik ne enteresan ne hoş birgün azizim ..birbirinin aynı onca günden sonra dün annemin gelmesiyle kendimi daha iyi hissettim.akşam eşim gelince de sohbet muhabbet falan ne güzel sıcaklık oluştu dedim kendi kendime..eşime bursadan iş aradığımızdan bahsetmedim daha önce ama nerdeyse 4 aydır arayıp tarıyoruz..böyle ümidimin tükendiği bir anda liseden bi arkadaşımı aradım adı Nurgül..öyle böyle konuşurken bu iş mevzuundan bahsettim ona o da bir eşime sorayım dedi..yani bunun bu kadar etkili olabileceğini düşünmemiştim,Nurgül de Hediye diye bi arkadaşım daha var ona haber vermiş ,canım benim gerçekten uğraşmış,hatta kimsenin uğraşmadığı kadar uğraşmış..eşim Nurgülün eşiyle konuştu ve olumlu olacak gibi geldi.ben bi sevindim ama  çok da ümitlenmek istemedim..dün akşam da konuşurken dedim ki hediyenin de eşini bi arasana..e dedi ne gerek var diğer iş olacak gibi..olsun canım dedim bi aramaktan zarar gelmez..herneyse o konuşma da çok olumlu geçti ve bugün eşim Bursaya görüşmeye gitti ve işi aldı :) Şu Allahın işi ne enteresan gerçekten..çok mutluyum ama böyle hayal kırıklığına uğramaktan,bi aksilik çıkmasından tedirgin oluyorum çünkü hep böyle oldu şimdiye kadar..Allahım hayrla tamamlasın ..
uzun zamandır almayı planladığım çekmeceyi bugün sipariş ettim sağolsun annem sponsor oldu :D 2 güne kadar gelecek inşallah..
       bugün annemle nerdeyse 4 saat gezdik ayaklarıma karasular sarı sular mor sular indi :) ama güzeldi semt pazarına gittik 2 güzel paspas aldık..makarna paspas ama nette fotosunu bulamadım,belki de adını tam bilmediğimden bulamadım.ama aldığım şifonyerin fotosu budur:
        yani bunu yaptırıyorum hem de 200 liraya :)
      paspasın fotosu da budur:

bu paspasın uzunlığı 1.5 genişliği heralde 80 falandır. 15 liraydı:) 2 tane kapıverdik..başka yerlerde sorduğumda en küçük boyu 30 dan başlıyordu,demekki şanslı günümdeydim azizim :)

       bugün çok değişik duygular içindeyim belki bikaç güne çok istediğim taşınma olayına gireceğiz,bunun heyecanıyla daldan dala anlattım durdum..kusuruma bakmayın kendime not düşmüşüm sayın:)
sevgiler
Read More

10 Şubat 2014 Pazartesi

yağmur berekettir



öyledir di mi canlar ..
yağmur gibisi var mı bak ne güzel yağıyor
keşke resmini çekebilsem ama ne yazıkki bu havada istediğim görüntüyü elde edemiyorum..madem görüntü yok o zaman hayal ederiz canım :)
şimdi yağmur başladı istanbulda..ben bu saatte bloglar arasında dolanırken cama vuran taneler içimi bi hoş etti , dedim yaşasın yağmur mu yağıyor acaba :)
ufaktan başlamış dua ettim ne güzel bir bereketsin sen Allah üzerimizden bereketini eksik etmesin diye...
çocukken de çok severdim herkes kaçışırken dam altlarına ben kendi etrafımda dönerdim ıslana ıslana :) anam balkondan " hastaa olcaaannn gel eve" dese de kimin umrunda :) o zamanlar dünya başka bi renkti gözümde..hiç acı yoktu mesela..
bir de toprak kokusu vardı,evlat kokusunu bilmeden önce hiçbirşeye değişmem bu kokuyu dediğim .. bahçeden mis gibi yükselirdi çatlayan toprağın içime işleyen kokusu..vesselam çok güzeldi azizim :)
hala da güzel yağmur ama benim renklerim değişmiş,şimdi çıkıp döne döne ıslanmak gelmiyor içimden..yaa telli turna ,hakikaten kirlenmiş dünya..
iki gün sürecekmiş bu saadet,keşke daha uzun sürse..barajları doldurma derdi olmadan sevinsek yağmura keşke..
yaa dost,işte böyle...bir yağmur alır seni taaaa götürür nerelere

foto burdan
Read More

7 Şubat 2014 Cuma

31 haftalık gebelik

31+0 ız bugün dolayısıyla 32. haftaya başlamış oluyoruz.hoşgeldin 8. ay

geçtiğimiz haftanın en gözde farklılığı bebeğimin hiç olmadığı kadar hareketli olması.. hani diyordum ya saatli çalışıyo benim ufaklık diye :) annesini haksız çıkarmak için maşallahh öyle hareketli bir hafta geçirdik ki gecesi gündüzü yok :) sanki esniyor gibi karnımın bi tarafında ayaklarını bi tarafında ellerini uzattığını hissedebiliyorum..hıçkırdığı çok net hissedilebiliyor..

sırt ağrısından bahsetmiştim geçtiğimiz hafta ama sanırım o hamilelikle alakalı değil,şu yattığım koltuğun ergonomik olmayan yapısı benim anatomimi bozmuş.bikaç gün normal yatakta yatınca geçti sırt ağrım :) herşeyi hamilelikten bilmemek lazım

bu hafta itibariyle toplamda 12 kilo aldım 70 kiloyum :( ühüüüü

artık hemencik yoruluyorum,uzun süre ayakta durunca belim sırtım ayaklarım fena ağrıyor ama buna rağmen gezmelerden de eksik kalmıyorum :) koskocaman bir karnım var ama top gibi aynı..görenler erkek mi diye soruyorlar hemen :) sağ gösterip sol vuruyoruz. bu haftaya kadar hep sol tarafıma yatıyordum ama bu sırt ağrıları yüzünden bu hafta zaman zaman sağıma da döndüm.sabah kalktığımda ellerimin şiştiğini farkettim.bunun sağa yatmakla alakalı olduğunu keşfettim kendi çapımda :) hakikaten damara yapılan baskı beni böyle etkiliyorsa elbette bebeğimi de etkiler..bi daha sağa dönmek yok :)

bu hafta acıkmalarım pek yok .ama tabi yine de yiyoruz bişeyler.bu hafta kayınvalidemde kaldığım için biraz aksattım diyeti,börek falan hak getire :) umarım fazla aşmamışımdır kotayı :)

bugün alt kat komşumuz apartmanın girişinde yakaladı beni..yaşlıca bi teyze ne kadar kaldı doğuma kızım dedi..7 hafta var inşallah dedim,ilk bebeğimi kaybetmeme çok üzülmüş ama ameliyatlıydım gelemedim dedi..o da 4 evladını kaybetmiş inşallah cennette çocukları olan anneler olacağız biz dedi..inşallah dedim..sabretmesi çok zor ama mükafatı büyük bir imtihan bu..ateşten gömlek işte..çok zor sabretmesi gerçekten şu an hamile olmasaydım heralde ruh halim bambaşka olurdu.teselli etmeye çalıştı beni biraz sonra eve geldim..insanlar destek olmak istiyorlar biliyorum ama olmuyor yahu..evet bunu yaşayan bir ben değilim,hele ki yaşadıktan sonra daha da farkına vardım etrafımda evladını kaybetmiş çok fazla insan olduğunu..özellikle mezarlığa gittiğimde iyice farkettim o küçücük mezarları gördükçe..sayıları her gittiğimde artınca...ne çok annenin,babanın yüreğinin yandığını öyle farkettim..bazı şeyler anlatmakla anlaşılmaz illa yaşamak gerekir ya..işte dua ediyorum inşallahh hiçbir zaman anlamazsınız neler hissettiğimi..inşallah evlatlarınız evlatlarımız sağlıkla büyürler..

bir sağlıkla doğursam sonra zaten bir şekilde büyütürüm diyordum..ah bu eksik dualarım.evladımı 22 mart 2013 te kaybettim ben..3 ayına 1 hafta vardı..öyle güzeldi ki..yoğunbakımda günde sadece 1 kere görmeme izin veriyorlardı o da 10 dk..kime yeter ki..o burnundan ağzından soktukları hortumları çıkarmasın diye ellerini bezinin kenarlarına bağlamışlardı..saçları ilaçlardan yapışmıştı..öyle gözlerime bakıyordu..hiç sesi çıkmıyordu..öyle zor ki bunları yazmak..bebeğimin sesini bir daha hiç duyamadım..ölümünden önceki gün böyle gözlerinde bir ışık vardı..hemşire annesi büyüdü bu artık 3 numara bez alıp gelin demişti...ben öyle sevinmiştim ki kızım iyileşiyor diye uça uça gittim markete..yolda babamı arkadaşlarımı aradım kızım iyileşiyor galiba diye bir numara büyük bez alıyorum diye müjde bile verdim...ama hiç kullanamadı bebeğim o bezi...hala son bakışmamız aklımda..gözlerimde o güzel bakışları var..bütün yüzümü inceledi maskemin ardından görebildiği kadar..kızım burdan beraber çıkacağı az kaldı bitanem dayan azıcık daha dedim..öyle uslu bakıyordu ki..anlamış gibi sanki..sabah süt bırakmaya gittiğimde hemşire dr sizi görmek istiyor dedi..koşa koşa gittim sandım ki dün iyi görününce bikaç güne çıkarıcaz diye müjde verecek...dr yüzüme bakamadı o heyecanımı görünce ne yazıkki bebeğiniz vefat etti bu sabaha karşı dedi...ne yaptıysak olmadı dedi..yalnızdım odada algılayamadım dünya fır fır dönmeye başladı..sonra annemlerin yanına nasıl çıktığımı hatırlamıyorum..ertesi gün bebeğimi adli tıptan aldı babası..kucağında getirdi mezarlığa..bana son bir kez gösterdi o güzel yüzünü..boğazının altından başlayan bir kesik kocaman kalın iplerle dikilmişti yavrum...benim poposu bile kızarmasın diye ıslak mendille bile silmeye kıyamadığım bebeğimin göğsünü boydan boya kesmişler ve o kalın iple dikmişlerdi...sonrasını hiç hatırlamıyorum..böyle kopuk kopuk parçalar var..mezarlığa koydukları 7 tahta,sonra eşimin kucağında indirip mezara bıraktığı canımın en içi güzel yavrum...kim nasıl dayansın buna...ertesi gün mezarlığa yalnız gittim..saatlerce ağladım..dönerken kendimi ordan geçen arabalardan birinin altına atmayı çok istedim,hatta kıyısından döndüm..niye anlattım bunları biliyor musunuz? çünkü bu durumdaki birine sıcağı sıcağına başın sağolsun demeyin..bu benim hala duymak istemediğim bişey..sağolmasın başım..Allah verdi Allah aldı sabret demeyin..bunu zaten biliyoruz ama teselli etmiyor..şefaatçin olacak ileride de demeyin..demeyin yani hiçbirşey söylemeyin..sözün anlamını yitirdiği bir acı bu..tesellisi yokken boşa teselliye kalkışmayın..yani bunları akıl vermek için söylemiyorum,yaşadıklarımı ve hissettiklerimi söylüyorum..bir anne aslaa evladının öldüğüne inanmak istemez ve böyle şeylerle ona sürekli bunu hatırlatmak ters tepki yapabiliyor..herneyse

.   şimdi Allah sağlıkla doğurmayı,sağlıkla büyütmeyi,konuştuğunu,yürüdüğünü,okula gittiğini,evlendiğini,çoluğa çocuğa karıştığını görmeyi nasip et diye dua ediyorum...
Read More

kadıköy cuma pazarı

     yok artık 8 aylık oldun hala geziyo musun diyenlere inat gezdiğim doğrudur :) bikaç gündür kayınvalidemde kalıyordum.o çengelköyde oturuyor e pazar da çok uzak olmayınca bugün gideyim dedim.. metrobüsle uzunçayır istasyonunda inip 10 dk kadar yürüyünce pazara varıyorsunuz..salı günleri de giysi satılıyor..bugün kumaş pazarı deniyor ama yine de giysi var..neyse gelelim gördüklerimize:

      e gördüğünüz üzere ıvır zıvır da yoğunlukta..fermuarlar,kurdeleler,fisyolar,biyeler,düğmeler tokalar bilmemne..ne arıyorsanız var kısacası


        perdeler çok ucuz .işte bu yerde gördükleriniz 5 tl..asılı olanlar 10 tl..değişen fiyatlar da var tabi ama genel olarak dikilmiş bir perdeyi ya da dikilmemiş kumaş halinde fonları parçası 5 tl den alabilirsiniz.




       resimlerini çekmedim ama gerçek deri ve kürk de satılıyor bu pazarda..parça olarak da var kanat olarak da..hangisi işinize gelirse..şahsen deriyi kocacığımdan temin ettiğimden fiyatlarını sormadım:)

      pazarda 1 liraya da güzel kumaşlar bulabilirsiniz ama genel olarak 5 tl diyebiliriz parça başı için.ne ararsanız var kapitonesinden şifonuna,döşemeliğinden derisine,ipeğine fantazisine....bilimum çeşit barındıran geniişşş bir pazar

      siz hala kullanılmış eşyaların satıldığı bir pazar görmediniz mi yoksaaaa  aa ne ayıp :) valla birçok yerde gümrük malları yazsa da acaba çaldılar mı bunları yahu demekten alamıyor insan kendini..şu aşağıdaki ayakkabılar 5 lira :D çantalar 3 lira :) bildiğin hakiki deri trençkotlar 30 tl..gerçekten enteresan bir pazar..ben sırf bikaç parça kumaş alıp dönerim diye umuyordum ama öyle merak uyandırıcı şeyler satıyolar ki 2 saat gezdim çok yoruldum..yoksa iki saat daha gezerdim :)


       foto çekmediğim biçok tezgah var tabi ama mesela çookk güzel tasarım ürünler satan bi tezgah var 10 tlden 300 tlye kadar giysiler var tezgahta..ama hakikaten çok güzel çok kaliteli görünüyorlar..başka bi tezgahta abiye elbiseler 5 tl ye dökülmüş satılıyor..enteresan birkaç tezgahta kullanılmış mı yoksa sandıkta beklemekten sararmış mı anlamadığım danteller,kaneviçeler,çok güzel işlemeleri olan etaminler,yastık kılıfları ve bilimum çeyizle alakalı şeyler satılıyor..çok hoşuma gittiyse de almadım şimdiki evimi hiç sevmediğimden içime sinen bir eve geçersek inşallah o zaman hevesle alacağım..bir de enteresan olarak english home larda gördüğümüz güpürlü fistolu masa örtüleri vardır bilmem bilir misiniz..pembeli ekrulu, kırık beyaz falan güzel renkleri var ve masa örtüleri de çok güzel..onları da karesi 10 dikdörtgeni 15 tl den satıyolar kapışılıyor :D tükenmeden alın hanımlar

benden bu kadar şimdilik
sevgiler
Read More

3 Şubat 2014 Pazartesi

hastane çıkışı kesesi

      Nedir bu hastane çıkışı kesesi diyenler var mı aranızda ? Ben bu fikri ilk internette gördüğümde vuruldum,çok hoşuma gitti..şimdi nerde gördüğümü hatırlamıyorum ama çok şık dikmişti yapan çok kıskandım bende yapmalıyım mutlaka dedim :)

          İçinde kızımın hastane çıkış takımı var..işte battaniyesi zıbını üst alt takımı,eldiveni,şapkası,mama önlüğü falan .. bu gördüğünüz kese için bi koşu bakırköy pazarına gidip organze aradım durdum ama istediğim rengi bi türlü bulamadım..e tabi havalar da malum öyle bulma ümidi ile de gitmemiştim..hatta bulamazsam perdecilerden alırım demiştim ki hakikaten öyle oldu..bu parçayı parçası 1 liraya satılan tüllerden buldum.güpürü falan da hoşuma gitti,bi de hevesle gidince almadan dönmek olmaz...bilmiyorum belki organze kumaştan daha şık durabilirdi ama ben bunu da beğendim..




       Bu da içi dolmamış hali.somon rengi kurdeleyle kombinledim..onu da kurdele güpür falan satan bi tezgahtan 1 liraya aldım..dolayısıyla bu kese işini 2 liraya halletmiş oldum :D bende overlok olmadığından içi dışı temiz olsun diye ingiliz dikişiyle çevirdim kenarlarını..istediğim gibi temiz de oldu.ortasına da kurdeleyi tutturunca hoşuma giden bir görüntü çıktı ortaya..şimdi bunları doldurup çantaya yerleştirdim.. çanta doldukça ben de bi heyecanlanıyorum..az kaldığı için çok mutlu oluyorum.. 8 haftam kaldı inşallahh,hala eksik var mı diye düşünüyorum ama çanta için pek eksik kalmadı.zaten ilk kızımda kullanmam nasip olmayan bi sürü elbise,tulum,zıbın vardı..kısmet Yarenimeymiş..hastane çıkışı da almadım Elamdan kalma iki tane yepyeni duran takımlar vardı zaten..onları yerleştirirken küçük güzel kızım hep gözümün önündeydi..videoları var bende her ne kadar bakmaktan,izlemekten kaçsam da öyle çok özlüyorum ki onu..bugün kendimi alamadım izlemekten..Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bunun bir tarifi,bir tesellisi,bir tedavisi yok..ağlamamak için çok çaba sarfediyorum ama olmuyor bazen..küçük güzel Ela Zerenimi çok özlüyorum..
      Herneyse bunları yazmaktan kaçıyorum genelde ama işte bugün ne oluyorsa bana pek duygusalım..
sevgiler
Read More
yazılanlar çizilenler yayınlananlar tarafıma aittir,çalmayınız çırpmayınız .alıntı hakkınızdır. Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

© .küçük kızın annesi., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena