15 Kasım 2013 Cuma

birşah süt

 

hee deneyimlemelerde nerde kalmıştık derken aklıma geldi yazmadan olmaz,nede olsa burası deneyip yanıldığım şeyleri de yazdığım bir ortam..konumuz süt :)
birşah sütün resmini bulamadım bulsam ifşa edecektim :) neyse görmek isteyenler A101 mağazalarında bulabilirler kendilerini..
efendim şikayet konum şudur kii şu açma kapakları varya onu ne zaman açmaya kalksam elimde kalıyo..bi aldım denedim elimde kaldı dedim ki acaba ben mi fazla haşinim,sonra ikinciyi aldım bu da elimde kaldı..yine de çamur atmamak için dedim ki heralde hamilelikten kabaran hormonların etkisiyle bi güce geldi ayarsız uyguluyorum gücümü ama yok üçüncüde de kapak elimde kalınca artık dedim bundan kamuoyu haberdar olmalı..zaten tadı da bişeye benzemiyo,yani bişeye benzemiyo derken gerçekten benzemiyo,hadi süte benzemiyo ama başka bişeye de benzemiyo:) çözemedim bi daha da almayı düşünmüyorum  bilginize :)

sevgiler benden

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Dune kadar bu yazdiklarinizin aynisini,hatta fazlasini yazabilirdim.dun dort paket sut aldim.skt'e.3 aydan fazla var.ikisi ekşimis cikti.biri saglam.birini acmadim elimde tutuyorum.ne islem yapacagimi dusunuyorum şu anda.
Derdim 3 kutu sut degil.bir daha nasil guvenip alacagim😕

yazılanlar çizilenler yayınlananlar tarafıma aittir,çalmayınız çırpmayınız .alıntı hakkınızdır. Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

© .küçük kızın annesi., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena